Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad südamega süüa. Meie köögi peakokk on Margus Särev. Temagi südame paneb kiiremini põksuma värskest toorainest roogade valmistamine. Kuid sellest veel olulisem on Marguse jaoks meeskond, kellega koos ta köögis toimetab. Koos uusi maitseid ja roogi katsetades jõutakse just nende kõige täiuslikumateni, mis siis menüüks formuleeruvad. Villa Ammende pooldab kohalikku toorainet ja maitsepuhtust ning roogades räägib pigem tooraine enda eest.
-
Soojad road
-
Soja ja meega küpsetatud lõhefilee 150g
-
Punases veinis hautatud kana 200 g
-
Madalküpsetatud põrsakoot 200g
-
-
Lisandid
-
Ahjusküpsenud kartul 120g
-
Pärl kusskuss pestoga 70g
-
Ahjus röstitud aedviljad 100g
-
Koorekaste Põltsamaa Kuldsega 70g
-
Punase veini kaste 70g
-
-
Külmad road
-
Caesari salat kanafilee ja peekoniga 100g
-
Roheline salat feta ja tsitrusega 100g
-
Jäneseterriin fennelikompotiga 70g
-
Leegitatud krevetid tillimajoneesiga 50g
-
Pardilihasült 50g
-
-
Magusad road
-
Šokolaadi- brownie 70g
-
Lavendlibrüleekreem 100g
-
Šokolaadi- mousse kirsikompotiga 70g
-
Buffee menüü inimese kohta49 €
Kogus külalise kohta 1590 grammi. Buffee menüüd pakume grupile suurusega vähemalt 10 in. Soovi korral pakume buffeemenüüd ka väiksema sortimendiga, küsi lisa.
-
Foto - Silvia Pärnmann
-