Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad südamega süüa ja kelle jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.
-
Eelroad
-
Kitsejuust Suitsulõhe, salat ja kreeka pähkel12 €
-
Uhhaa ( kalaleem) Koha, angersäga, lõhe ja kartul10 €
-
Seene Panna Cotta Seene carpaccio, leivamuld ja põdrasammal10 €
-
Ravioolid Hirveliha, spinat, petersell ja porru11 €
-
-
Pearoad
-
Tallekarree Hernes, porru ja sidrunhein25 €
-
Pardifilee Porgandikreem, porgand ja spargel22 €
-
Hirv Seen, põdrasammal ja pohl25 €
-
Tuunikala Tsukiini, bimi, kappar ja wakame22 €
-
Arbuusisteik Tsukiini, kappar, bimi ja wakame18 €
-
-
Magustoit
-
Fondant Avokaado, kohv ja passion9 €
-
Crème brulee Kohv ja sidrun9 €
-
Ahjuäätis Kirss, viin ja füüsal9 €
-
Käesolev menüü on kokku pandud meie köögipealiku ja südamega toiduvalmistaja, Marguse poolt. Silma paneb tal särama ja südame kiiremini põksuma värsketest toorainetest roogade valmistamine ja seda on kohe kindlasti tunda ka selles menüüs. Kuid värskest toorainest veelgi olulisem on Marguse jaoks meeskond, kellega koos ta köögis toimetab. Üheskoos uusi põnevaid maitsekombinatsioone ja roogi katsetades jõutakse nende kõige täiuslikemateni. Menüü traditsiooniliste roogade seas nagu uhhaa, hirv, ravioolid ja fondant, kuid on ka üllatajaid, mida süües tabad end mõttelt, et kuidas küll selliste roogade peale on tuldud ning selliste maitseteni jõutud. Tulge külla ja proovige ise!
-