Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad südamega süüa. Meie köögi peakokk on Margus Särev. Temagi südame paneb kiiremini põksuma värskest toorainest roogade valmistamine. Kuid sellest veel olulisem on Marguse jaoks meeskond, kellega koos ta köögis toimetab. Koos uusi maitseid ja roogi katsetades jõutakse just nende kõige täiuslikumateni, mis siis menüüks formuleeruvad. Villa Ammende pooldab kohalikku toorainet ja maitsepuhtust ning roogades räägib pigem tooraine enda eest.
-
21. - 27. september menüü
-
Eelroad
-
Kartuli-spinati cappucino Soolatud koha, tiigerkrevetid ja forellimari13 €
2021 Aidani Hatzidakis Santorini, Kreeka 17€
-
Caesari salat Vutt, Caesari kaste ja vutimuna14 €
2019 Rinforzo Salento Primitivo, Itaalia 12€
-
-
Pearoad
-
Hiidlest Köögiviljad, suitsukalakreem ja estragonimajonees22 €
2020 Riesling „Le Kottabe“ Josmeyer, Alsace 17€
-
Flank steik Köögiviljad, langustiinivõi ja punase veini reduktsioon29 €
Duoro Tinto Roquette&Cazes, Portugal 16€
-
-
Dessert
-
Laavakook Passionivili, jäätis ja marjad9 €
Ratafia De Champange Drappier, Prantsusmaa 8€
-
-
-
Käesolev menüü on kokku pandud meie köögipealiku ja südamega toiduvalmistaja, Marguse poolt. Silma paneb tal särama ja südame kiiremini põksuma värsketest toorainetest roogade valmistamine ja seda on kohe kindlasti tunda ka selles menüüs. Kuid värskest toorainest veelgi olulisem on Marguse jaoks meeskond, kellega koos ta köögis toimetab. Üheskoos uusi põnevaid maitsekombinatsioone ja roogi katsetades jõutakse nende kõige täiuslikemateni. Sellel hooajal pakume Teile iga nädal uut menüüd, et ikka oleks põhjust uuesti ja uuesti meile külla tulla. Suve jooksul saate meie juures maitsta erinevaid mereande ja kalaroogi, maisikana ja flank steiki. No ja magustoidud - neist võiks rääkima jäädagi. Head isu!
-
Kogu septembri menüüd leiate lingilt
Septembri nädalamenüüd