Ammende köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad kirega süüa ja kelle südamed paneb kiiremini põksuma värskest toorainest roogade valmistamine. Kuid suurepäraste roogade valmistamisest veelgi olulisem on meie kokkade jaoks köögi meeskond, kellega koos õlg-õla kõrval päevast päeva toimetatakse. Koos uusi maitseid ja roogi katsetades jõutakse just nende kõige täiuslikumateni, mis siis menüüks formuleeruvad. Villa Ammende pooldab kohalikku toorainet ja maitsepuhtust ning roogades räägib pigem tooraine enda eest.
-
Eelroad
-
Seene cappuccino Seened, piimavaht ja küüslaugusai12 €
-
Lõhe ceviche Masago kalamari, kartul ja redis12 €
-
Hirve rostbiif Peet ja kaalikas14 €
-
-
Pearoad
-
Mägihõrnas Mustjuur, seened ja spargel24 €
-
Rib eye Ratatouille, aeduba ja rohelise piprakaste33 €
-
Pardifilee Porgand, roheline hernes ja ananass24 €
-
Suvikõrvitsa pätsid Kikerherned, roheline hernes ja aeduba18 €
-
-
Desserdid
-
Mojito posset Pähklid ja marjad9 €
-
Fondant Passionijäätis ja kirsid9 €
-
Valge šokolaadi kook Kõrvitsajäätis ja vaarikas9 €
-
-
-
Käesolev menüü on kokku pandud meie kokkade poolt. Kõigil neil paneb silma särama ja südame kiiremini põksuma värsketest toorainetest roogade valmistamine ja seda on kohe kindlasti tunda ka selles menüüs. Kuid värskest toorainest veelgi olulisem on meeskond, kellega koos köögis toimetatakse. Üheskoos uusi ja põnevaid maitsekombinatsioone ning roogi katsetades jõutakse kõige täiuslikemateni. Seekord jõuti koos soojendava menüüni, kus on mängu pandud kõik sügisannid – seened, aed-mustjuur, kaalikas, peet, porgand...
-