Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad südamega süüa ja kelle jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.
-
Hommikusöögi á la carte menüü kuumad valikud
-
Munapuder käsitööpesto ja peekoniga
Kohalike kanade munad väikese vahukoorega, et tulemus saaks kreemisem. Pesto on värskest kraamist, mis parasjagu kättesaadav. Muidugi omatehtud. Peekon on krõbe, ahjus küpsetatud.
-
Kitsejuustuomlett kirsstomati ja rohelise salatiga
Ka omletile on kreemisust sihtides sorts vahukoort lisatud. Kitsejuust on otse loomulikult meie lemmiku, Kalamatsi meierei oma.
-
63°C juures küpsetatud muna, brioche’i ja soolatud lõhefileega
Ei, see ei ole lihtsalt muna. See on tund aega küpsenud ja lõikamisel täpselt parasjagu voolava kollasega. Soolalõhe on punapeediga timmitud, nii värvi kui maitse pärast. Brioche on kohapeal tehtud, mõnusalt võine.
-
Härjasilmad BBQ pardi- confit´iga ja ubadega tometikastmes
Taldrikul on kohalikud munad ja öö läbi ahjus pehmenenud pardij algade rebitud liha, maitsestatud isetehtud meese ja sinepise BBQ kastmega. Tomatikastmes oad keedetakse igal hommikul Ammende köögis, sibul, küüslauk ja oma peenra vürtsid maitset täiendamas.
-
Mustikapannkoogid Pajumäe talu kohupiima ja maasikamoosiga
Mustikaste pannkookide juurde tuleb Pärnumaa Pajumäe talu hästi kreemine kohupiim ja muidugi Herkki vanaema kasvatatud maasikatest toormoos.
-
Kuid see pole veel kõik
Lisaks kuumadele á la carte roogadele tuuakse hommikusöögiks laule ka palju muud - värsked pagaritooted, kala, liha ja juustu valik, magusad ampsud, puuvili, käsitöö limonaad, vahuveini, kohvi, tee jpm
-
25 €
Hommikusööki pakume iga päev 7.30-11.00.
-