Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad vahvad kokad, kes teevad südamega süüa ja kelle jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.
-
Eelroad
-
Madalküpsenud rostbiif Petersellimajonees, soolatud varsseller, veinis marineeritud sibul ja mikroürdid
-
Peediga soolatud forellifilee Sidrunimajonees, rohelise õuna kaste, seesamikrõps, tillitolm ja mikroürdid
-
-
Pearoad
-
Ahjus küpsenud hooajaline kala Pastinaagikreem, värsked aedviljad, valge veini ja sinikarbi kaste
-
Pardirinnafilee Petersellijuurekreem, suitsutatud porgand ja portveinikaste
-
-
Dessert
-
Šokolaadibrüleekreem Vaarikasorbee ja maitsetaime panna cotta
-
-
-
Kolmekäiguline pidulik menüü (eelroog, pearoog ja dessert)46 €
-
Neljakäiguline pidulik menüü (eelroog, eelroog, pearoog ja dessert)50 €
-
Pidulikku menüüd pakume seltskonnale kus on vähemalt 8 inimest. Palume täpsustada inimeste arvu ning menüüvaliku 5 päeva enne reserveeritud kuupäeva. Eridieedi nõuded palume kinnitada hiljemalt 48tundi ette. Kohapeal roogade muutmine lisatasu eest.
-