Chef’s table on maailmas laialt levinud kontseptsioon kus algupäraselt on külalise õhtusöögi laud toodud kööki.  Villa Ammende peakokk Herkki Ruubel toob köögi külalise juurde saali! Herkki valmistab Teie juures saalis spetsiaalse peakokalaua taga esimese käigu ja räägib Teile oma kokanduskarjääri jooksul omandatud teadmistest ja huvitavatest köögielu seikadest nii Eestist kui laiast maailmast.

Peakokalauas pakume degustatsiooni menüüd, mis on kui lühiülevaade meie a la carte menüüst. Menüü muutub koos hooajaga.

Tulge tehke tutvust ühe Eesti kokandusmaailma särava tähega ja maitske tema imelisi roogasid!

Sobilik, kui korraldate sünnipäeva pidu, meeskonnaüritust või lihtsalt vahvat õhtut sõpradega. Pakume gruppidele 6-15 külalist