Meie köögis on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Meie väikest kööki täidavad 3 mees- ja 3 naiskokka, kelle jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.
-
Eelroad
-
Roheline salat suitsulõhe ja marineeritud tomatiga
-
Rostbiif piprase remulaadi, sibulamoosi ja salatiga
-
-
Supp
-
Kõrvitsakreemsupp kookospiima ja kitsejuustuga
-
-
Pearoad
-
Maisikanafilee kartulikreemi, värskete aedviljade ning valge veini ja mee kastmega
-
Madalküpsetatud põrsakoot porgandipüree, pärlkuskussisalati ja pipra-koorekastmega
-
Küpsetatud lõhefilee pastinaagipüree, röstitud lillkapsa ja safranikastmega
-
-
Desserdid
-
Šokolaadi-brownie marjakastme ja vanillijäätisega
-
Vanillibrüleekreem šokolaadijäätise ja marjakompotiga
-
Kamakreem vaarikamoosi ja spinatijäätisega
-
Kolmekäiguline menüü26 €
Menüü hind sisaldab allikavett, Ammende värskelt küpsetatud pagaritooteid, kohvi või teed. Küsi pakkumist kui eelistad kahe- ja neljakäigulist menüüd. Grupimenüüd pakume grupile suurusega vähemalt 10 in. Palume täpsustada inimeste arvu ning menüüvaliku 5 päeva enne reserveeritud kuupäeva.
-
Toit pole kunagi pelgalt toit
