+372 447 3888

sale@ammende.ee

Restoran

Hotell

restoranipakkumine
Tagasi

Restorani pakkumine

Tagasi

Villa Ammende restoran ja hotell saab septembris 22-aastaseks, sel puhul on Ammende perel Teile eripakkumine restoranis. Pakume Teile õhtusöögi juurde pudeli veini meie poolt. Tulge tähistage koos meiega!

Villa Ammende Restorani road on skandinaavialikult lihtsa ja puhta maitselised. Meie köögis askeldab suure kogemuste pagasiga ja tunnustatud peakokk Herkki Ruubel. Herkki toidufilosoofiat iseloomustab niinimetatud ninast sabani mõtlemine. Ta leiab, et toidu puhul kehtib põhimõte „Vähem on rohkem“. Kasutades pigem vähem komponente ja väiksemaid koguseid, jääb igast toidust ja käigust tugevam mälestus. Villa Ammende pooldab kohalikku toorainet ja maitsepuhtust ning roogades räägib pigem tooraine enda eest. Meie väikese köögipere jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.

Tellides meie hooajalisest a la carte menüüst 3 käiku (eelroog, pearoog ja dessert) kahele pakume kõrvale pudeli veini meie poolt. Valikus nii punane kui valge vein.

Pakkumine kehtib ettebroneerimisel kuni oktoobri lõpuni.

illustration

Broneeri laud

Broneeri veebis või helista +372 447 3888