Õhtusöök ’’taimetoit ja šampanja’’
26. septembril kl 19

Käes on sügis, imeline aeg kui peagi kõik muutub kuldseks. Kuid september on ka aeg kui valmivad imelised Eestimaised köögi- ja juurviljad. Selle kõige tähistamiseks teeme taas ühe suurejoonelise taimetoidu õhtusöögi. Miks suurejoonelise? Sest seekord tulid appi sommeljeed Roman Altmart ja vanameister Rein Kasela ning kõik road on sobitatud jookide kuninga šampanjaga.

Roman on endine Ammende pereliige, kes vaid sellel puhul peale aastatepikkust eemalolekut külla tuleb, et Teile taas šampanjat serveerida, šampanjat Lallier nimelt. Champagne Lallier on asutatud šampanja sünnilinnas Aÿ aastal 1906, küla mida peetakse vanimaks Grand Cru´ks. Juba peaaegu 2000 aastat tagasi pidas ka Rooma impeerium seda kanti parimate veinide piirkonnaks. Õhtusöögil toimub R-seeria, järjekordse numbriga .016 esimene avalik maitsmine Eestis.

LALLIER ja KASELA

Kuid see ei ole veel kõik. Menüü on taimetoidumenüü, kuid Herkki on seekord tõesti pingutanud ja kaks rooga sellest on lausa veganile sobilikud.

Tervituseks pakume

Austrileht
Gin&Tonic geeliga
Tatra tartlett
Röstitud peedi tartar

Cuvée R.016 Brut

Õhtusöögimenüü

Puraviku brüleekreem
Pärlsibul, ürt ja seenetolm

Cuvée R.015 Brut

Hapukapsa konsomee
Suitsutatud kartulikreem ja oblikas

Blanc de Blancs Brut Grand Cru

Juurselleri fondant
Sellerikreem ja safrani valgeveini kaste

Grand Rosé Brut Grand Cru

Astelpaju panna cotta
Maapirnijäätis, jogurti tolm, piparmündi jogurt ja valge šokolaad

Extra Dosage Sec

taimetoit ja šampanja

Sommeljeed Roman Altmart ja Rein Kasela / Chef de Cuisine Herkki Ruubel

Õhtusöök 89€ in kohta
Õhtusöök koos majutusega Deluxe toas kahele 289€

Broneeringud: sale@ammende.ee või +44 73 888

  • Kuupäev: 26.09.2020
  • Kellaaeg: 19:00
Tagasi
89.00 €