ONLINE BRONEERING

HEAD IDEED

ETIKETIKOOLITUS

Küllap on paljud tundnud end kohmetuna sisenedes restorani või saades kutse pidulikule vastuvõtule. Oled Sa mõtisklenud selle üle, kas Sul on piisavalt oskusi kuidas käsitseda lauanõusid või kuhu asetada tühi veinipokaal vastuvõtul?
Just Sulle on mõeldud meie “Etiketikoolitus”, kus tutvustame  etiketi olemust ning  nüüdisaegset  restorani- ja vastuvõtukultuuri. Lisaks anname lihtsas ja selges keeles juhiseid käitumiseks nii külaskäigul, pidulikul õhtusöögil või  ärilõunal, pulmas ning vastuvõttudel. Räägime erinevatest serveerimisviisidest ja vastuvõttudest ning jagame näpunäiteid ja nippe laua katmiseks.
Etiketikoolitusega koos soovitame hõrgutavat lõuna- või õhtusööki. Sobiva menüü saate valida meie kohviku või restoranimenüüst. Soovi korral koostame ka erimenüü koos sobiva veinivalikuga.

Koolituse hind on 120 eurot.

 

ETIKETIKOOLITUS KOOLIÕPILASTELE

Etiketikoolitus on lastele ja noortele suurepärane võimalus omandada restoranikultuuri aluseid, saada teadmisi kuidas orienteeruda söögiriistade virvarris, kasutada salvrätti või lõpetada söömine. 
Ammende Villa koolitatud teenindaja jagab 3-käigulise lõuna- või õhtusöögi ajal õpetusi, räägib etiketi ajaloost ning vastab küsimustele. 
Etiketikoolitusele on oodatud nii lasteaialapsed kui ka koolinoored.

 

SALONGIÕHTU KOOS BRITTIDE "AFTERNOON TEA" TEE-ETIKETIGA

Brittide "Afternoon tea" on midagi enamat kui lihtsalt tavapärane tee joomine. See on aegumatu rituaal, milles on britilikku võlu ja veetlust. See on spetsialselt valitud aeg, kus naudid hetke ja kohalolu, unustades kiired argitoimetused. "Afternoon tea" on ideaalne viis võõrustada sõpru, olles omandanud meie koolituse raames vajaliud teadmised.

Salongiõhtul naudime teed ja tee-suupisteid, õpime tundma teelauakombeid ja saame osa kõigest muust huvitavast, mis selle rituaali nii eriliseks muudab.

 

MÕRVAMÜSTEERIUM

Huvitav ja kaasahaarav rollimäng, kus külalised saavad täiesti uue identiteedi. ”Action”, mõrv ning šokeerivad avastused erinevate karakterite vahel toimuvad kogu õhtu jooksul. Õhtu kulminatsiooniks on mõrvari avastamine. Kogu õhtule annab lisa meelihõrgutav õhtusöök.

 

VIINA PIMEDEGUSTATSIOON

Külma talveilmaga on just õige aeg tulla sõpradega Ammende Villasse viina testima! Viina pimedegusteerimisel toome teieni väga erineva kvaliteediga viinasid. Üllatused hindamistulemuste üle on garanteeritud! Degustatsioone pakume grupile alates 6-st inimesest.

 

BÖFFI VALMISTAMISE TÖÖTUBA

Ammende Villa peakoka Marko Lumera juhendamisel saab igaüks valmistada Böffi sel õigel klassikalisel moel. Meie poolt on tooraine, valmistamise juhendamine ja kasulikud nõuanded. Et lisada ettevõtmisele ka natuke pinget, jagame teid võistkondadesse, igas 4 - 5 liiget. Lõpptulemuse hindamine toimub Ammene Villa peakoka ja teie enda kollektiivi kaasabil. Ideaalselt sobib ühildada üritust Viina pimedegusteerimisega!

 

PIMEÕHTUSÖÖK

Kujuta ette õhtusööki täielikus pimeduses, kus valla pääsevad maitse-, kompamis- ja kuulmismeeled. Silmad on kaetud ning meie teenindajad serveerivad salapäraseid roogi ning assisteerivad roogade nautimisel. 4-käiguline õhtusöök täielikus pimeduses on erakordne kogemus, mida tasub proovida. Pimeõhtusööki pakume grupile  alates 10 inimesest.

 

KOKANDUSVÕISTLUS

Kaasahaarav võistlus, kus iga võistkond valmistab 1 eelroa kõigile 15le ning hiljem serveerivad kokad teile kõiki eelroogi (neli) ühel taldrikul. Mängulik „toiduvalmistamise” hindamine toimub kollektiivi ning Ammende Villa kokkade kaasabil. Toidu valmistamise juurde serveerime erinevaid suupisteid ning Teie poolt valitud veinid. Ideaalses võistluses osalevad 4 võistkonda, igas 4 - 5 liiget. Miinimum inimeste arv 12. Korraldame need üheskoos Teiega sügis-talv-kevad perioodil.

 

VEINI, KONJAKI, VAHUVEINI VÕI ŠAMPANJA KOOLITUSED JA DEGUSTATSIOONID

Koostöös meie veinipartneriga korraldame põnevaid, nüansirohkeid, kuid samas traditsioonilisi koolitusi ja degustatsioone.

 

TRÜHVLITE VALMISTAMISE TÖÖTUBA

Meie peakoka juhtnööride abil on võimalus valmistada vahvaid ja maitsvaid trühvleid. Minimum inimeste arv 6. Toimuvad sügis-talv-kevad perioodil.