Meie hästihoitud maitsev saladus on Ammende 100-aastase retsepti järgi kohapeal küpsetatud leib! Seda leiba saab osta koju kaasa, tellides 1 päev ette.

Külmad eelroad

  • Aiaroheline salat kõrvetatud kitsejuustuga
    14.00 €

    Aiaroheline salat kõrvetatud kitsejuustuga, serveeritud peedi, karamellistatud virsiku, arbuusi, kurgi-vinegrettkastme ja murulaugu aioli´ ga (L)

  • Foie gras musta söega
    20.00 €

    Foie gras musta söega, serveeritud musta trühvli majoneesiga, serveeritakse tête de cochon´̓̓iga

  • Külmsuitsulõhe
    14.00 €

    Külmsuitsulõhe sidrunipiimas hautatud valge spargli ja kressilehe salatiga

  • Tuunikala tartar misomajoneesiga
    20.00 €

    Tuunikala tartar misomajoneesiga serveeritud kuivatatud hirveliha, seesamiseemnete, kurgipuljongi ja sidruntüümianiga

  • Suitsukanasalat
    14.00 €

    Suitsukanasalat, 64,7 ˚C muna, röstitud ploomtomati, vesikressi ja seesamiseemnetega

  • Suitsutatud vasikaliha tartar sibulatuhaga
    22.00 €

    Suitsutatud vasikaliha tartar sibulatuhaga serveeritakse punase kalamarja, krõbesibulate,

    kuumsuitsuangerja kreemi ning 12aastase äädikaga

Kuumad eelroad

  • Võis röstitud kammkarbid
    16.00 €

    Võis röstitud kammkarbid serveeritud kaerahelbepudru ja laagerdunud lehmapiimajuustuga kreemjas safrani-võikastmes, serveeritakse tomati, murulaugu ja musta kalamarjaga

  • Ratatouille rannakarpidega
    14.00 €

    Ratatouille rannakarpidega serveeritud kreemja vahuveinikastme ja värske peterselliga

Supid

  • Külm melonisupp
    12.00 €

    Külm melonisupp serveeritud Iberico singi, tiigerkrevettide ja mündiga

Risottod ja pastad

  • Mereannipasta
    21.00 €

    Mereannipasta tiigerkrevettide ja rannakarpidega kreemjas safranikastmes, serveeritakse kõrvitsaseemneõliga

  • Basiilikurisotto
    21.00 €

    Basiilikurisotto kitsejuustukreemi, röstitud kõrvitsaseemnete ja kõrvitsaseemneõliga (taimetoit)

  • Basiilikurisotto võis röstitud kammkarpidega
    25.00 €

    Basiilikurisotto võis röstitud kammkarpidega serveeritud homaarivahu, musta kalamarja ning aed-harakputkega

Pearoad

  • Taluvõis küpsetatud homaar
    52.00 €

    Taluvõis küpsetatud homaar hooaja rohelise, röstitud aed-piimjuure, värske redise ja homaari cappuccino´ga

  • Röstitud valge kala (päevapüük),
    25.00 €

    Röstitud valge kala (päevapüük), lillkapsa-sidrunheinakreem, rannakarbid, serveeritakse võises adru-valgeveinikastmes

  • Laagerdatud vasika sisefilee
    28.00 €

    Laagerdatud vasika sisefilee ( küpsetatud vastavalt Teie soovile), peet, rohelise herne hautis maasuitsusingiga ja artišoki mousseline 

  • Kuivlaagerdatud ja röstitud hirvefilee
    30.00 €

    Kuivlaagerdatud ja röstitud hirvefilee, musta küüslaugu, söestatud brokkoli, brokkolipüree ja puraviku demi-glace’iga

  • 65,7 ˚C juures küpsetatud vutt
    25.00 €

    65,7 ˚C juures küpsetatud vutt, pastinaak ja estragon, spargel maitsestatud sidrunipiimas, serveeritakse vesikressi ja heina velouté  kastmega

  • Röstitud pardifilee
    25.00 €

    Röstitud pardifilee serveeritud pruunistatud võiga pastinaagikreemi, grillitud kõrvitsaseemnete ja krõbeda lehtkapsaga, sarapuupähkli – valge veini kastmes

Desserdid

  • Mille feuille
    11.00 €

    Mille-feuille, vanillikreemi, värskete marjade ja mustsõstrakastmega

  • Sidruni tart
    11.00 €

    Sidruni tart värskete marjade ja mündi-aprikoosi glasuuriga

  • Šokolaadikook
    11.00 €

    Šokolaadikook naturaalse kakao-suhkrupuru, suitsupiimavahu ja võikastmega

  • Ahjuõuna jäätis
    11.00 €

    Ahjuõuna jäätis karamellistatud riisipuru, sidrun-liivatee, kuivatatud piima ja mustikamoosiga, mustika meringue 

  • Juustuvalik
    18.00 €