ONLINE BRONEERING

A LA CARTE RESTORAN

                                                                         

À la Carte menüü

 

Eelroad

 

 Võru „Forte Special” juustu- crème brûlée
langenud lehtedel küpsetatud
aedviljade ja tomati- võikastmega
  10EUR

Heeringas ja sibul
heeringamarja ja –fileega, värviliste sibulate, munakollasepüree,
porrutuhaga värvitud hapukoore ja sinepi-meekastmega
9 EUR

 Madaltemperatuuril küpsetatud pardimaks
võisaiapuruga paradiisiõunte,
kaneelitee-besee ja punase veini kastmega
16 EUR

Eestimaa lambatalle välisfilee
pudelkõrvitsakreemi, musta küüslaugupüree, tomatisvammi,
maltoosaleivakrõpsude, kadakamarjapuru ja köömnekastmega
14 EUR

Veisesabapall pardimaksaga
ahjus küpsenud juurselleri, Savoy kapsa,
seente, pohlageeli ja ploomikastmega
14EUR
 

Supid

 

Merest ja Talust
suitsutatud auster, seasaba ja Viljandimaa part, nisutangu,
porgandimoosi, piimavahvli ja ahjukartulipuljongiga
12  EUR

 

Pearoad

 

Kartulirisoto
63 °C muna, trühvlijuustu, sparglite,
porgandilaastude ja mikroürtidega
20 EUR

Pošeeritud Atlandi merilest
maapirni, värvilistest aedviljadest voolitud pallide,
aniisiviinageeli ning rohelise õuna ja sellerikastmega  
24 EUR

Mulgimaa pardifilee
koos pardijalaterriiniga violetse kartuli vaiba,
suhkruherne ja naerisekuubikute, ebaküdooniageeli ja graanaatõunakastmega
26 EUR

Madaltemperatuuril küpsenud eestimaa veisefilee
petersellijuurepüree, kartulipopkorni, seente,
läätsede, kinoa ja peekonigeeliga
26 EUR

 

Desserdid

 

Soe šokolaadikook
vanillitarretise, basiiliku- ja maasikapüree,
šokolaadipuru ja kirsisorbeega 
  9 EUR

Sõbrad metsas „Vana Tallinnaga“
tammekoorekreemi, põdrasambla, pähklipuru,
mustikasorbee ja purustatud „Vana Tallinna“ likööriga
12 EUR

Õun ja karamell
karamelli-pudingukook kreeka pähkli moosi, pošeeritud õuna
ja oma maja õunajäätisega
10 EUR

Eesti talude juustud
„Mustjala“ sinepite ja tšatnitega
12 EUR

 

Teil on võimalik osta kaasa Ammende perekonna enam kui
100aasta vanuse  retsepti järgi värskelt küpsetatud saia ja leiba.
  5 EUR

 

Chef de Cuisine Marko Lumera