ONLINE BRONEERING

A LA CARTE RESTORAN

                                                                      

MENÜÜ 2014

EELROAD

Sügisvärvides salat
värviliste aedviljade ja lehtedega, mikroürtide ja šampanja vinaigrette’i tolmuga
9.-

Pannil praetud kohapõsed
serveeritud riisipaberi korvis, mandelkartulite, erivärviliste peetide, marineeritud ingveri, forellimarja ja valge veini kastmega
10-

Ammende pardiraviool
blanšeeritud Hiina lehtnaerise, metspähklite, puraviku cappuccino ja tsitrusemaitselise punase veini kastmega
13.-

  Röstitud  pardimaksa foie gras
koduse brioche’i, sooja sibula-õunasalati ja Eesti magusa õunaveini želeega
19.-

Eesti lihaveise tartar
käsitsi hakitud veise sisefilee, kapparite, vodkamajoneesi ja röstsaiaga
17.-

Küülikufilee otse pannilt
porgandi- ja nuikapsapallide, seente, õuna-selleripüree, kirsigeeli ja õunasiidrikastmega
13.-

* * *

SUPID

Peedikonsomee kitsejuustuga
punapeedi viilude, porgandi, kuivatatud kitsejuustu ja kitsejuustu jäätisega
8.-

Maitsev kanapuljong
krõbeda kananaha müsli, kanafilee, kanamaksa, mandelkartuli, vutimuna, porgandi ja selleriga
8.-

* * *

EKSKLUSIIVNE

Klassikaline must kaaviar
tatrajahu pliinide, punase sibula, sidruni, keedumuna ja hapukoorega
99.-

* * *

TAIMETOITLASTELE

Acquerello riisi risotto
Seente, rukola ja parmesanivahuga
16.-

Grillitud lehtköögiviljad
serveeritud lilla porgandi, röstitud paprika, erivärvi kinoa ja spinati-kadakamarja kastmega
16.-

* * *

PEAROAD

Kohaliku kalamehe hommikune püük
mustjuure,köögiviljaterriini ja merisiilikumarja kastmega
25.-

Viie pipra dekooriga Barbarie pardi rind
kikerhernepüree, ahjus küpsetatud pastinaagi, kollase peedi ja granaatõuna kastmega
25.-

Madaltemperatuuril küpsetatud seapõsk
võiga praetud kartulite, sparglite, pohlageeli ja põrsajala-burgunderi kastmega
25.-

Röstitud lambakarre musta küüslauguga
rohelise sibula maitselise kuskussi pärlite, aedubade, münditeegeeli ja punase veini kastmega
25.-

Eestimaa lihaveisefilee
võiga röstitud maapirni, suitsutatud köögiviljade ja seene-punase veini kastmega
25.-

* * *

 SOOVI KORRAL TELLIGE PRAELE LISAKS:

Roheline salat palsamiäädika vinegretiga

Sparglid röstitud mandlilaastudega

Taluaia köögiviljad (porgand, lillkapsas, brokkoli, suhkruhernes, suvikõrvits)

Võiga praetud noored kartulid värske tilliga

Kartulipüree

Valikust ühe portsjoni hind 4.-

* * *

DESSERDID

Õrn sidrunikook krõbisevate „Tammejuure talu“ kanepiseemnetega
sidrunivõi, roheliste oliivide ja jogurtijäätisega
10.-

Šokolaad!  Šokolaad! Šokolaad!
kuuma šokolaadi, šokolaadivahu, küpsetatud valge šokolaadi ja maasika kastmega
10.-

Meie Pavlova
vaniljekreemi, värskete marjade ja mündi-laimi jäätisega
10.-

Eesti talude juustud
marineeritud seente, saia ning leiva laastude, magusa sinepi ja oma maja rabarbrimoosiga
12.-


BON APETIT!
CHEF DE CUISINE MARKO LUMERA