Villa Ammende restorani meeskond eesotsas energilise ja loova uue peakoka Herkki Ruubeliga pakub  ajaloolises juugendrestoranis toidumaailma, kus kohtuvad  ehtsad maitsed, inspiratsioon ja emotsioonid. Pakume ennekõike kergeid ja puhtaid maitseid,  kasutades võimalusel värskeid Eestimaa loodusande ja talusaadusi.

Restoranis on pakkumisel lühendatud a la carte menüü Villa Ammende Restorani  uuelt peakokalt Herkki Ruubel. Peagi ka juba täispikk menüü saadaval.

Eelroad

  • Tallekeel
    10.00 €

    Varsselleri keedis ja juurselleri trio (L)

Supid

  • Sibula konsomee
    9.00 €

    Sibul, küüslauk, “kaaviar” ja sibula leem (L)

Taimetoidu pearoad

  • Maapirn
    19.00 €

    Maapirn, marineeritud astelpaju ja maapirni astelpaju kaste (L)

Pearoad

  • Lestafilee
    21.00 €

    Lillkapsas, kalekapsas ja sinikarp (L)

  • Antrekoot
    28.00 €

    Petersellijuure kreem, värsked aedviljad ja punase veini kaste (L)

Desserdid

  • Mustikas ja jogurt
    9.00 €

    Kompott, besee, jogurti jäätis,mustikavaht(L)

  • Pavlova
    9.00 €

    Musta teemousse ja besee (L,G)