Selle aasta (2018) suvemenüü on valminud meeskonnatööna, kus kandvateks märksõnadeks on meeste erinevad maitsed ning lisaks natuke naiselikku pirtsakust ja nõudlikust.

Köögis on meeskond,  kelle imetlusväärsele pühendumusele, õpihimule ja ennastsalgavale tegevusele on aeg väärikalt vastata ning anda neile võimalus särada ja
rääkida oma lood läbi kulinaarse maitseterohke teekonna.

Palun saage tuttavaks Villa Ammende maitseteloojate ja köögihingedega:

  • Mihkel Heinmets – Chef de Cuisine
  • Martin Kuusik – Sous Chef
  • Albiina Ollõkainen – Sous Chef
  • Martin Rondo – Chef de partie
Meie hästihoitud maitsev saladus on Ammende 100-aastase retsepti järgi kohapeal küpsetatud leib! Seda leiba saab osta koju kaasa, tellides 1 päev ette kirja teel sale@ammende.ee või helistades telefonil 44 73 888

Eelroad

  • Tuunikala sashimi
    14.00 €

    Krõbe brioche sai, aiarohelised ürdid, punase kalamarja kaste (L, G)

  • Kammkarbid, rannakarbid ja kohapõsed
    16.00 €

    Soolarohi, maapirni ja beurre Blanc kaste (L)

  • Kitsejuustu flan
    14.00 €

    Karamelliseeritud peet, aiaroheline salat, oliivi tapenaad ja virsikukaste (L, G)

  • Veiseliha tar-tar
    15.00 €

    Pruunistatud või, riivitud munakollane ja kressilehe salat (L)

  • Foie gras
    16.00 €

    Roasted brioche, blackcurrants, apple and blackpepper juice (L, G)

Supid

  • Gazpacho
    10.00 €

    Marineeritud suitsutatud kirsstomat, kuivatatud kitsejuustu ja basiilikuga

  • Bouillabaisse ehk rikkalik mereannihautis
    15.00 €

    Serveeritud tilli-sidruntüümiani õliga (L)

Pastad

  • Linguine pasta veiselihaga
    15.00 €

    Koorese seenekastme ja röstitud tomatitega (L, G)

  • Jäneseliha ravioolid parmesaniga
    12.00 €

    Marineeritud tomatid, muskaatpähkel ja röstitud mandlid (L, G)

Pearoad

  • Hooajaline kala
    22.00 €

    Serveeritud safrani risotto ja petersellikastmega (L)

  • Kaheksajalg
    26.00 €

    Tindirisotto, soolarohi, punase sibula-tomatimoos, koorene safranikaste (L)

  • Röstitud pardi rinnafilee
    22.00 €

    Õrnade vürtsidega lillkapsas, võis küpsetatud spargel, musta soola kaste (L)

  • Hirvefilee
    28.00 €

    Selleripüree, karamelliseeritud šalottsibul, röstitud paprika kaste (L)

  • Veise antrekoot
    28.00 €

    Friikartulid, koorene Savoia kapsas, seened ja küüslaugune demi-glace kaste (L)

Desserdid

  • Tahiti vaniljega panna cotta
    7.00 €

    Põletatud ananass, rumm ja midagi hapukat (L)

  • Passionivilja tart
    7.00 €

    Vaarika-toorjuustukreemi ja mündi siirupiga (L, G)

  • Kuuseokka brüleekreem
    7.00 €

    Maasika granita ja maasikavahuga (L)

  • Valik „Villa Ammendes“ valmistatud käsitööjäätiseid (L)
    8.00 €

  • Šokolaadikook
    7.00 €

    Maasika-vaniljekreemi ja sidrun-tüümiani sorbeega (L, G)

  • Eksklusiivsed „Kolotsi“ talujuustud kahele (L)
    15.00 €