Mai kuust saab maitsma tulla uut menüüd, mis on valminud prantslasest Michelini koka Michel Husser ja Ammende peakokk Mihkel Heinmets koostöös.

Meie hästihoitud maitsev saladus on Ammende 100-aastase retsepti järgi kohapeal küpsetatud leib! Seda leiba saab osta koju kaasa, tellides 1 päev ette kirja teel sale@ammende.ee või helistades telefonil 44 73 888

Eelroad

  • Kreemjas puraviku püreesupp
    9.00 €

    serveeritud röstitud shiitake seentega* (L)

  • Rannakarbi ja tiigerkreveti velouté
    9.00 €

    muskaatkõrvitsa, kookose ja karriga (L)

  • Veisesaba ravioolid
    10.00 €

    kreemjas vahuveini kastmes, tomati ja murulauguga (G, L)

  • Veiseliha tartar
    10.00 €

    röstitud sibulate, hapukurgi ja marineeritud munakollasega

Pearoad

  • Kuskuss
    14.00 €

    pähklite, aprikooside ja köögiviljadega* (G)

  • Suitsutatud lambakarree
    22.00 €

    kuskussi, pähklite ja aprikoosiga (G, L)

  • Glasuuritud mee ja ürtidega maitsestatud pardirinnafilee
    17.00 €

    pastinaagipüree, krõbeda kale ja karusmarjakastmega (L)

  • Veisesisefilee
    28.00 €

    röstitud hanemaksa, trühvli, “pomme anna” ja veisepuljongiga (L)

  • Põhjamere forell
    22.00 €

    kreemja polenta, shiitake seente, spargli ja 5 vürtsi kastmega (G, L)

Desserdid

  • Šokolaadi mousse tort
    7.00 €

    pistaatsia- Kreeka pähkli crumble ja kirssidega (G, L)

  • Maasika supp
    7.00 €

    marjatee mousse-ga (L)

  • Muinaslugu Eesti metsast
    7.00 €

    Lugu kuusejäätisest ja samblast (G, L)

  • Pikapipra brüleekreem
    7.00 €

    vaarika kastmega (L)