Mai kuust saab maitsma tulla uut menüüd, mis on valminud prantslasest Michelini koka Michel Husser ja Ammende peakokk Mihkel Heinmets koostöös.

Meie hästihoitud maitsev saladus on Ammende 100-aastase retsepti järgi kohapeal küpsetatud leib! Seda leiba saab osta koju kaasa, tellides 1 päev ette kirja teel sale@ammende.ee või helistades telefonil 44 73 888

Eelroad

  • Tuunikala-Põhjamere forelli tartar
    16.00 €

    Asetelpaju-murakakastme ja 12 aastat iganenud äädikaga

  • Veiseliha tartar
    18.00 €

    soolatud kurgi, murulaugu aoli ja vesikressi salatiga

  • Foie gras
    24.00 €

    puuvilja chutney, paprika moosi- ja röstitud mädarõika saiaga

  • Veise- ja sealihaterriin
    18.00 €

    pistaatsiapähklite, kitsejuustu, sibulamoosi ja aiarohelise salatiga

  • Küpsetatud koha ja Põhjamere forelli mille feuille
    16.00 €

    kurgi-ja redisekastmega

  • Tuunikala shabu-shabu ja must kaaviar
    80.00 €

    Porru Vichyssoise ja krõbeda kartuliga

Supid

  • Homaari borš
    50.00 €

    „Confit“ munakollase, krõbeda sibula, hooajaliste ürtide ja hapukoorega

  • Külm spargli velouté
    16.00 €

    suitsutatud angerja, vesikressi ja musta küüslaugu õliga

  • Veisesaba konsomee
    14.00 €

    Luuüdi-trühvlijuustu ja “carpaccioga”

Pearoad

  • Suitsutatud Põhjamere forellifilee
    22.00 €

    Hooajaliste köögiviljade, läätsehautise ja mädarõikakastmega

  • Röstitud kohafilee
    24.00 €

    Odra risotto, soolarohu- ja õrnade vürtside kastmega

  • Küpsetatud ahvenafilee a la Meuniere
    22.00 €

    tillikartuli ja  aiarohelise salatiga

  • Karamelliseeritud pardi rinnafilee
    24.00 €

    Polenta kreemi, vürtsika jõhvika kastme ja krõbeda lehtkapsaga

  • Iberico seapõse raguu
    24.00 €

    Kartulipüree, hooajaliste köögiviljade- ja seentega

  • Röstitud veisefilee
    28.00 €

    Pont neuf kartulite, bearnise kastme ja hooajalise salatiga

  • Veisesaba ravioolid
    18.00 €

    Kreemjas vahuveini kastmes, tomati- ja murulauguga

  • Basiiliku risotto
    16.00 €

    Kitsejuustukreemi, röstitud kõrvitsaseemnete ja -õliga

Desserdid

  • Muinaslugu Eesti metsast
    13.00 €

    Lugu kuusejäätisest ja samblast

  • Crêpes Suzette
    12.00 €

    Grand Marnier ja tonka oa kreemiga

  • Maasika ja rabarberi profitroolid
    14.00 €

    Passioni sorbet ja „pika pipra“ siirupiga

  • Astelpaju jäätis
    14.00 €

    Küpsetatud metsapähkli crumble, besee ja punaste puuviljadega

  • Hoolikalt valitud juustud
    16.00 €

    Kibuvitsa- ja murakamoosiga