Mai kuust saab maitsma tulla uut menüüd, mis on valminud prantslasest Michelini koka Michel Husser ja Ammende peakokk Mihkel Heinmets koostöös.

Meie hästihoitud maitsev saladus on Ammende 100-aastase retsepti järgi kohapeal küpsetatud leib! Seda leiba saab osta koju kaasa, tellides 1 päev ette kirja teel sale@ammende.ee või helistades telefonil 44 73 888

Eelroad

  • Tuunikala-Põhjamere forelli „tartar“
    16.00 €

    Asetelpaju-murakakastme ja 12 aastat iganenud äädikaga

  • Laagerdunud veiseliha „tartar“
    18.00 €

    Hollandaise kastme, soolatud kurgi, murulaugu aoli ja vesikressi salatiga

  • „Foie gras“
    24.00 €

    Puuvilja chutney, paprika moosi- ja röstitud mädarõika saiaga

  • Veise- ja sealiha terriin
    18.00 €

    Pistaatsiapähklite, kitsejuustu, sibulamoosi ja aiarohelise salatiga

  • Küpsetatud koha ja Põhjamere forelli „mille feuille“
    16.00 €

    Kurgi-ja redisekastmega

  • Tuunikala „shabu-shabu“ ja must kaaviar
    80.00 €

    Porru „Vichyssoise“ ja krõbeda kartuliga

Supid

  • Homaari borš
    50.00 €

    „Confit“ munakollase, krõbeda sibula, hooajaliste ürtide ja hapukoorega

  • Külm spargli „velouté“
    16.00 €

    Suitsutatud angerja, vesikressi ja musta küüslaugu õliga

  • Veisesaba konsomee
    14.00 €

    Luuüdi-trühvlijuustu ja “carpaccioga”

Pearoad

  • Suitsutatud Põhjamere forellifilee
    22.00 €

    Hooajaliste köögiviljade, läätsehautise ja mädarõikakastmega

  • Röstitud kohafilee
    24.00 €

    Odra risotto, soolarohu- ja õrnade vürtside kastmega

  • „Meuniere“ meetodil küpsetatud ahvenafilee
    22.00 €

    Tillikartuli ja  aiarohelise salatiga

  • Karamelliseeritud pardi rinnafilee
    24.00 €

    Polenta kreemi, vürtsika jõhvika kastme ja krõbeda lehtkapsaga

  • Iberico seapõse raguu
    24.00 €

    Kartulipüree, hooajaliste köögiviljade- ja seentega

  • Laagerdunud veisefilee
    28.00 €

    “Pont neuf“ kartulite, bearnise kastme ja hooajalise salatiga

  • Veisesaba ravioolid
    18.00 €

    Kreemjas vahuveini kastmes, tomati- ja murulauguga

  • Basiiliku risotto
    16.00 €

    Kitsejuustukreemi, röstitud kõrvitsaseemnete ja -õliga

Desserdid

  • Muinaslugu Eesti metsast
    13.00 €

    Lugu kuusejäätisest ja samblast

  • Crêpe „Suzette“
    12.00 €

    Grand Marnier ja tonka oa kreemiga

  • Maasika ja rabarberi profitroolid
    14.00 €

    Passioni sorbet ja „pika pipra“ siirupiga

  • Astelpaju jäätis
    14.00 €

    Küpsetatud metsapähkli crumble, besee ja punaste puuviljadega

  • Hoolikalt valitud juustud
    16.00 €

    Kibuvitsa- ja murakamoosiga