Peakoka Õhtusöök – VÄLJA MÜÜDUD
30. märtsil kell 19:00 Villa Ammendes

Kutsume Teid osa saama Villa Ammende uue peakoka Herkki Ruubel avaõhtusöögist!

Herkkile ei ole see esimene kord Villa Ammende köögis askeldada, nimelt on ta olnud siin eelnevalt nii kokk kui sous-chef. Eemal oleku ajal käis ta kogemuste pagasit täiendamas nii Eestis kui laias maailmas – Londonis Gordon Ramsay juures, Kopenhaagenis maailma parimaks arvatud restoranis Noma ja seejärel Eesti kokandusmaailma suurkuju Tõnis Siiguri juures hotellis Kolm Õde. Pärnus on ta olnud viimastel aastatel mitme teise tipprestorani peakokk.

herkki-ruubel

Õhtusöögil on Teil võimalus nautida roogi Herkki Ruubel uuest A la carte menüüst. Menüüst leiate tallekeelt, sibulat, siga, jogurtit, mustikaid ja veel palju muud maitsvat.

Kuigi menüü detailid saavad seekord avalikuks 30.märtsil lauda istudes, siis Herkki Ruubeli kokanduslik käekiri ei ole muutunud – skandinaavialik lihtsus ja puhtad maitsed. Igas roas on esindatud ka vähemalt üks Eesti tooraine. Olete oodatud!

Toidumenüü hind 49€ in

Hinnas sisaldub tervituspokaal, 4 käiku ja 3 vahekäiku.

Kohapeal pakkumisel veinipakett hinnaga 25€ ja alkoholivaba joogi pakett 20€

Kohtade arv on piiratud, vajalik ette broneerimine – sale@ammende.ee või 44 73 888  

 

*Pildi autor Ragne Värk

  • Kuupäev: 30.03.2019
  • Aeg: 19:00